

Barbecue Menu
Voorgerechten
Gegrilde Groentenspies
Kleurige spies met seizoensgebonden groenten, perfect gegrild voor een rokerige smaak.
€ 8,50

Kruidige Kipvleugels
Heerlijke kipvleugels gemarineerd in een mix van specerijen en gegrild tot perfectie.
€ 9,00

Zalmfilet op Hout
Verse zalmfilet gegrild op cederhout voor een unieke, rokerige smaakervaring.
€ 12,00

Garnalen met knoflook
WAT HEB JE NODIG (INGREDIËNTEN): 10 Garnalen (bijvoorbeeld ongepelde black tiger garnalen (ontdooid)) 3 teentjes knoflook 1 citroen ((rasp)) 2 eetlepels peterselie ((fijngesneden)) 2 eetlepels olijfolie ½ theelepel chilivlokken
€ 8,30

Hoofdgerechten
Perfecte Ribben
Sappige varkensribben, langzaam gegaard en bedekt met een huisgemaakte barbecuesaus.
€ 18,00

Gegrilde Steak
Malse biefstuk, perfect gegrild en geserveerd met een kruidenboter.
€ 22,00

Kipfilet met Marinade
Kipfilet gemarineerd in een mix van citroen en kruiden, gegrild voor extra smaak.
€ 16,00

Bijgerechten
Gegrilde Maïskolven
Zoete maïskolven, gegrild en bestrooid met kruidenboter voor een extra smaakdimensie.
€ 5,00

Aardappelsalade
Frisse aardappelsalade met een romige dressing en verse kruiden, perfect als bijgerecht.
€ 6,50

Coleslaw
Knapperige coleslaw met een romige dressing, een klassieke aanvulling op elk barbecuegerecht.
€ 4,50
